Vox Jubilans Roosendaal

Etentje januari 2015

03-02-2015 20:44

Woensdagavond 7 januari gaan we uit eten.

Het wordt zo langzamerhand een goede traditie, de eerste repetitieavond in het nieuwe jaar, gezellig samen uit eten. We trekken er allemaal op tijd uit en gaan op weg naar de Brugstraat.

Daar aangekomen bij Azië zit de penningmeester al op ons te wachten. We moeten de nodige penninkjes voldoen, vandaar de naam penningmeester, alvorens we verder kunnen. Er worden handjes geschut, gezoend, schouderklopjes gegeven enz. enz , om het nieuwe jaar te starten. De voorzitter heet ons allen hartelijk welkom en wenst ons een gezond, en muzikaal 2015 en een hele gezellige avond. Anne Marie, die voor deze locatie heeft gezorgd, legt de gang van zaken uit wat betreft de wok. Voor de meeste van ons is dat al gesneden koek.

José en Lida hebben deze avond een spel voor ons in gedachten en wij laten ons verrassen. Per tafel krijgen we de nodige vragen, een muziekinstrumentje, een pen en papier. Er wordt heel wat kennis van ons verwacht op muziekgebied, wat er voor zorgt dat er fanatiek wordt gestreden. De muziekinstrumentjes zorgen ervoor, dat we als we willen antwoorden, luid en duidelijk de aandacht trekken van de organisatie. Een goed antwoord levert een vlaggetje op en de tafel met de meeste vlaggetjes, ja hoor die heeft gewonnen.

Tussen de verschillende gangen wordt er een spelronde gespeeld.

Aan het eind van de avond als de buikjes goed gevuld zijn en wellicht een beetje pijn doen van het lachen, keren we weer huiswaarts. Al met al weer een heel geslaagde avond en heel veel dank aan de organiserende leden.

Wil Buscop


Mogelijk gemaakt door Webnode